E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mobil:
+45 3068 5340

Personprofil

Anders Braad har omfattende erfaring med rådgivning af erhvervsvirksomheder vedrørende alle erhvervsjuridiske områder, herunder rekonstruktioner samt insolvensret. Retten i Aalborg har antaget advokat Anders Braad som fast kurator og likvidator i konkurs- og likvidationsboer. Anders Braad har i 2014 opnået status af Certificeret Insolvensadvokat under Danske Insolvensadvokater. Certificeringen er opnået på baggrund af intensivt arbejde med rekonstruktioner af nødlidende virksomheder og insolvensbehandling af konkursboer, heraf ofte udpeget som kurator i konkursramte virksomheder af større pengeinstitutter og finansielle virksomheder. Anders Braad har oparbejdet betydelig erfaring med anmeldelse af rekonstruktioner til Skifteretten, som alternativt til konkurs og har lykkedes med at opnå rekonstruktion af flere nødlidende virksomheder ved såvel virksomhedsoverdragelse og tvangsakkord. Herudover beskæftiger Anders Braad sig med rådgivning til landbruget, herunder bistand ved overdragelse af landbrugsbedrifter. Anders Braad har endvidere betydelig procedureerfaring med retssager og og voldgifter, herunder særligt byggevoldgifter.

Specialer

  • Erhvervs- og Selskabsret
  • Generationsskifte
  • Virksomhedsoverdragelse
  • Insolvensret og behandling af konkursboer
  • Landbrugets retsforhold
  • Entrepriseret og byggeriets retsforhold

Beskikkelser

Antaget af skifteretten i Aalborg som fast kurator og likvidator i konkurs- og likvidationsboer

Uddannelse

Cand. jur., Aarhus Universitet Uddannet mediatoradvokat under advokatsamfundet

Bestyrelseshverv

Norvendia Maskinfabrik ApS (medl.) Hotel Viking A/S (medl.) 

Medlemskaber

Danske Insolvensadvokater (Certificeret Insolvensadvokat) Danske Landbrugsadvokater

Undervisning

Anders Braad har varetaget undervisning i erhvervsret på uddannelsesinstitutioner i Nordjylland, herunder på pre-MBA udbudt af Business Institute, Aalborg

Publikationer

  • "Selvfinansieringsforbudet i aktieselskabsloven § 115, stk. 2" i Nordisk Tidsskrift for Selskabsret 2001, p. 455. a

Sprog

  • Engelsk og de skandinaviske sprog.
Kontakt-billede

Om os

Haugaard·Braad leverer juridiske løsninger til erhvervsvirksomheder, offentlige virksomheder og offentlige institutioner i hele den nordjyske region.